DC GRANULATEN
GROUP DE CLOEDT
Menu

NHM Oostende

HISTORIEK :

Op een terrein van meer dan 3Ha met 2 loskades, één voor het zand en één voor het grind, heeft NHM zich permanent gevestigd in Oostende. Haar zeefderij, het meest performante en meest ecologische van België, maakt het mogelijk om 300 ton zeeballast per uur te zeven. De granulaten worden gewassen, gebroken en gezeefd en onzuiverheden worden door een aquaseparator verwijderd.
De Benor kwaliteit wordt dus gegarandeerd evenals het vervoer via de binnenvaart of via de weg met de hulp van dochtermaatschappij « Trans BlueLine » of via de zee dank zij eigen zeecargos naar alle klanten in Noord-Europa. De spoorweg grenst eveneens aan dit terrein.
NHM gebruikt haar eigen zeeconcessies (in België, Nederland en Denemarken,…) om zich te bevoorraden alsmede deze van zijn bevoorrechte leveranciers (Engeland en Frankrijk).
NHM Oostende met 2 diepwaterkades (tussen 5,5 m en 10,5m) kan dank zij de verbeterde haventoegang nu ook door de grootste schepen zeer gemakkelijk aangelopen worden.
Het gneis en de zandsteen, geproduceerd door haar Noorse zuster vennootschappen (Oster Pükk & N.S.E.) worden er eveneens geleverd door vrachtschepen tot 30.000 T.

Zeegrind is een dankbaar product als toepassing in uitgewassen beton. De unieke kleurschakeringen in dit materiaal geven aan het beton een esthetische meerwaarde na uitwassing. Echter door de afwisseling van baggerlocaties kunnen kleurschakeringen optreden. Deze natuurlijke kleurschakeringen vallen niet onder onze verantwoordelijkheid.

ADRES:

Vismijnlaan 2
8400 Oostende

Contact informatie :

Tel.: +32 58 22 29 40
E:     info@nhm.be

Openingsuren :

van 5u tot 18u

Aanmelden kan tot een kwartier voor sluitingstijd!

Sluitingsdagen 2024 :
1, 9 en 10, 20 mei
GROOT VERLOF : van maandag 22 juli t/m vrijdag 9 augustus - gedurende het groot verlof geopend van 5u tot 13u.
15 en 16 augustus
1 november
11 november
23 december 2023 tem. 3 januari 2025
 
rijplan vanaf 29 april 2024