Menu

DC Industrial

DC INDUSTRIAL werkt alleen ofwel op projectbasis samen met andere bedrijven waar nodig. Zo is een THV, een tijdelijke handels vereniging, tussen het bedrijf DC Dredging b.v. uit Nederland en een vennoot opgericht om civiele bouwkundige en baggerwerken in Belgïe en het buitenland te kunnen uitvoeren.

De baggerwerken, ontwatering en behandeling van het verontreinigd slib van de Haven van Brussel vanaf een drijvende saneringsinstallatie is een van de talrijke voorbeelden.

DCI-SVH is een samenwerking opgezet tussen DC INDUSTRIAL, behorende tot de Group De Cloedt, haar baggerbedrijf DC Dredging b.v., en de aannemer Heyrman De Roeck uit Beveren. Deze bedrijven werken samen voor de strandopspuitingswerken (zoals op het noodstrand voor Oostende bvb.) en de ruiming en milieubaggerwerken op bevaarbare en niet-bevaarbare waterwegen.

Het bedrijf is gevestigd in Brussel.
DC INDUSTRIAL volgt hiermee alle baggerwerken op zowel op zee en havens, als in rivieren, kanalen en andere waterlopen. Frankrijk is een bloeiende markt voor de maatschappij met verschillende uitgevoerde onderhoudsbaggercontracten.

De partners van de verschillende tijdelijke verenigingen beschikken over een complementaire vloot van baggermaterieel om dergelijke werken uit te voeren: sleephoppers, zuigers, cutters, emmerbaggermolens, ponton met kraan combinatie’s en transporttuigen. Dit naast het noodzakelijke grondverzet materieel.

Al het vervuilde slib afkomstig van dergelijke werken kan worden behandeld in de eigen milieu-recyclage bedrijven van de Group de Cloedt.

Met haar A8 klasse, kan DC Industrial alle baggerwerkenuitvoeren en overal alle niveaus van aanbestedingen volgen.

DC Industrial en zijn filialen hebben onder meer ervaring opgedaan in België, in Denemark, in Groot-Brittannïe, in Nederland, in Duitsland, in Frankrijk en in West-Afrika.

Contacteer ons

DC Industrial n.v.
Gachardstraat 88 b.12
B-1050 BRUSSEL

T. +32 (0)2 647 12 34
F +32 (0)2 640 48 13
office@groupdecloedt.be